RockStation

Sear Bliss – Húszéves jubileumi koncert a CLUB 202-ben

2013. november 03. - sunthatneversets

Sear Bliss 2013.jpg

Idén húsz éves Magyarország legpatinásabb, nemzetközi szinten is elismert black metal csapata, a Sear Bliss. Az évfordulót december 6-án, pénteken egy nagyszabású koncerttel ünnepli meg a zenekar, ahol az alkalomhoz illően minden lemezt megidéznek majd néhány dal erejéig. A programban olyan dalok is helyet kapnak, amelyek régóta, vagy még egyáltalán nem hangzottak el élőben. A jelenlegi felállás mellett számos korábbi tag, illetve vendégzenész is felbukkan majd a színpadon, és a korábbi évfordulós koncertekhez hasonlóan most is különleges látványosságokkal készül a csapat az eseményre.

Fontos változás, hogy egyeztetési problémák miatt az eredetileg november 29-én, a Dürer-kertbe tervezett buli dátuma és helyszíne is megváltozott, azaz pontosan egy héttel később, december 6-án lesz megtartva a koncert, amelyet a zenekar a Concerto Music közreműködésével a Club 202-ben rendez meg, akiknek ezúton is köszönik a segítséget!

A változások miatt sajnos kis mértékben a belépők árán is módosítani kellett, ugyanakkor a jó hír az, hogy elővételben továbbra is a korábbi áron lehet megvásárolni a jegyeket. Az elővételi lehetőségekről, valamint a koncerthez kapcsolódó különböző akciókról hamarosan további információkat közölnek a zenekar honlapján, valamint a naponta frissülő Facebook-oldalukon, ahol nemrég egy különleges múltidéző sorozatot is elkezdtek, amely egészen a koncert napjáig tart majd.

SB_Jubileum_XX_A6_600x800_hun.jpg

A The Pagan Winter demó felvételének időszakát bemutató cikkel elindult sorozatban nemcsak az egyes lemezekről olvashatók visszatekintő cikkek, de korabeli fotók, interjúk, és egyéb érdekességek is várnak mindazokra, akik szeretnék feleleveníteni a Sear Bliss különböző korszakaihoz kapcsolódó emlékeiket, vagy épp most ismerkednek meg a zenekarral. Érdemes tehát időről időre felkeresni az oldalt, már csak azért is, mert a koncerthez kapcsolódóan számos további meglepetés is várható! További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr415612323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum