RockStation

Bemutatkozik a SoundVis!on

2013. november 04. - sunthatneversets

Soundvison2.jpg

Mivel azon zenei portálok közé tartozunk akik próbáljuk a hazai zenekarokat is támogatni ezért lehetőséget biztosítunk zenekarok bemutatkozására is. Íme most itt egy ilyen bemutatkozik a SoundVis!on. 

Zenekarunk 4 éve működik, és látogatta végig Budapest nagyobb és Közép-Európa több koncert helyszínét. 2010-ben az Emergenza nemzetközi tehetségkutató versenyén a legjobb magyar és a negyedik legjobb Európai zenekarnak választott a szakmai zsűri. A versenyt követően több mint 50 hazai, és 25 külföldi koncerten jártuk be a a régiót, valamint 2011 elején egy egy hetes külföldi turnén vettünk részt Bécs, Pozsony Brno és Prága állomásokkal.

A eddig kialakult nagyrészt külföldi érdekeltség mellett szeretnénk most a hazai közönségre koncentrálni. Tavaly Augusztusban elkészült tehát az első, már igazán jó technikai minőségű single "Walkin in the rain" címmel, melynek felvételei és az utómunkálatok is profi szakemberek által készültek. A dalt Lőrincz György vezetésével a Kék Madár stúdióban rögzítettük, a mix és master pedig Barabás Tamás (Djabe, Fúzió, Tea) által nyert végleges formát. Valamint idén januárban Take some Pleasure című dalunk, melyet Kárpáti Zoltán Zalán (Lovreck, Lovegun, Hearthy Laugh) vendégszereplésével, és stúdiómunkájával készítettünk:

A zenekar fő koncepciója egy olyan modern, de nagy közönség elé tárható rockzene ami nem szakít a 60'-70' es évek hagyományaival, de azt modern köntösbe öltözteti. A sok külföldi koncert miatt eddig angol nyelven íródtak a számok, de a zenekar nyitott a magyar nyelvű megjelenésre is, így várhatóan hamarosan magyar nyelvű dalokkal is jelentkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr275612664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum