RockStation

Megjelent a Visioned Frailty első nagylemeze

2013. november 11. - sunthatneversets

Visioned Frality I Rise.jpg

Megjelent a Sunseth Sphere gitáros Márton Péter (ex-Without Face, ex-GuilThee, ex-Septicmen ) által 2010 - ben létrehozott stoner / death metal projektjének a Visioned Frailty-nek első nagylemeze I Rise From The Dark Spumes of The Sea címmel!  Azok részére akik támogatni szeretnék a csapatot, hamarosan beszerezhető lesz az album digitális letöltés és CD - formátumban is. Addig is letölthető a lemez a zenekar soundcloud oldaláról.

Az album borítóját Zee Scham készítette: https://www.facebook.com/schamind. A felvételek az FHT stúdióban Friskó " Fidó " Péter, és az Area3x3 stúdióban Mikk segítségével készültek. A dalszövegeket Gellérfi Bertalan írta, a banda fótó Bakurecz Ildikó.

A csapat az idei évben még két helyszínen csíphető el élőben. November 22-én a székesfehérvári Fezen Klubban, november 23-án pedig Veszprémben a Metró Klubban. A projekt jövő év elején csatlakozni fog a Stagediving fesztiválturnéhoz, ahol is többek közt a Watch My Dying, Cadaveres, Don Gatto zenekarok társaságában koptatják majd a színpadokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr95625772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum