RockStation

Ultra brutal death metal buli! Jön a Defeated Sanity!

2013. november 26. - csigaur

DEfetaed.jpg

Ultra brutal death metal buli közeleg! Aki szereti a brutalitást, annak erősen ajánlott a Bloody Juice Entertainment legközelebbi koncertje!

Idézzük a szervezőket:

"December elsején  Budapestre látogat a European Deformity Tour második felvonása 3 méreg erős gyilkológéppel. A német Defeated Sanity már 1994 óta tolja a brutálisan technikás death metalt és egy századmásodpercre se állnak le.Kőkemény brutális pusztítás és ez az idei Passages into Deformity lemezen is hallható.Az olasz Putridity zenéje sem különbözik túlságosan a németekétől.Brutális blastbeat hegyek, slames grooveok és 100% arcletépés 2005 óta.A turné harmadik bandája a svéd Vomitous jelenleg az idei Empires of Great Enslavement EPjüket turnéztatja ezerrel, hogy megmutassák, hogy hogyan kell rendesen Brutal Death Metalt játszani. Természetesen lesz majd hazai support is."

defeated sanity.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr845659522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum