RockStation

Cherry Bomb búcsú a Szilvupléban

2013. november 28. - sunthatneversets

cherry_bomb_website_01.jpg

A Cherry Bomb közel négy év után passzív üzemmódba helyezi magát.  Aki szeretné még elcsípni a lányokat, november 30-án 21:30-tól a Szilvupléban megteheti, ráadásul a belépés ingyenes. Hajtás után a zenekar hivatalos közleményét olvashatjátok.

A zenekar hivatalos közleménye:

“Úgy tűnik, hogy lezárult egy korszak, és bár nincs kizárva a folytatás, biztos, hogy egy jó ideig nem láthattok minket színpadon! Fantasztikus éveket töltöttünk veletek, és ezt szeretnénk megköszönni ezzel a koncerttel, úgyhogy mindenkit várunk, aki még szeretne látni minket élőben. Teljes műsorral készülünk, nagy buli lesz, úgyhogy nem érdemes kihagyni! Ne búslakodjunk, inkább örüljünk! Külön-külön biztos, hogy találkozhattok velünk a jövőben különböző formációkban!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215661927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum