RockStation

Új Bankrupt klip Miki357 rendezésében

2013. december 20. - sunthatneversets

bankrupt-bn-5.jpg

Érthetetlen módon pandamedvét kergető cheerleader lányokat mindezidáig még nem láthattunk egyetlen videóklipben sem. A Bankrupt zenekar klipje a Hétfő reggel című számhoz most pótolja ezt a hiányosságot.

A hétköznapi kezdés után fokozatosan valóságos látványorgiába torkolló klipet Miki357 rendezte, és a magyar mellett angol nyelvű változata is van (Monday Morning). A Hétfő reggel (melynek producere Takács Zoltán Jappán volt) a Bankrupt nemrég megjelent Nem maradsz egyedül EP-jén található. A teljes EP, és angol nyelvű változata, a Goodbye Blue Monday is ingyenesen letölthető a zenekar weboldaláról. A klipet a Suzuki ViaDAL-on nyerte a zenekar, a helyszínt a kőbányai Kackac játszóház biztosította.

A Hétfő reggel klipje:

A Monday Morning klipje:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr35700640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum