RockStation

Rock In Rio élőben

2013. szeptember 22. - sunthatneversets

i06.jpg

Ma van a Rock In Rio Festival utolsó napja, a nagyszínpadon olyan csapatokkal, mint a Slayer, az Avenged Sevenfold, vagy a mai nap fő attrakciójaként az Iron Maiden. Ha valaki holnap szabadságon van vagy éppen délután netán csak este megy dolgozni és mindenképpen meg szeretné nézni ezeket a zenekarokat, annak jó hírünk van, hiszen élőben nézheti a koncerteket. Kezdés 23.30-kor.  

Gondolkozzatok!: Handout - Keep Sinking EP (2013)

2013. szeptember 22. - KoaX

handout2.jpg

Itt van az ősz, itt van újra. Mi meg újra totál elfoglaltak leszünk. Tudod, utolsó év a suliban. Órarend variálás, a sokak által gyűlölt Neptunnal való soha véget nem érő csata újabb folytatása, és persze a tanárok kenyérre kenése is megkezdődik, hogy ugyan már ide-oda ne kelljen már annyira komolyan bejárni. Magyarán semmi időnk nem marad semmire, ráadásul ilyenkor találsz egy csomó jó könyvet otthon, hogy még amikor lenne is egy kis időd zenét hallgatni, inkább azt mondod most olvasok inkább. Az meg most mellékes, hogy az MP3 közben gallyra ment, és így tényleg semmi esélyem az utcán zenét hallgatni. Picit megcsúsztam a határidőkkel, de hát mindenkivel megesik ez néha-néha. A lényeg, hogy itt vagyunk, és ismét célkeresztbe veszünk egy remek magyar bandát, a Handout-ot, ugyanis megjelent a zenekar első három számos EP-je. Ne is pazaroljuk tovább az időt, és essünk neki. Lássuk milyen a magyar metal!

Tovább

Fotelrocker: Teljes Bon Jovi és Nickelback koncertek a Rock In Rio-ról

Bon JOvi Rock.jpg

Vasárnapra is tartogatunk nektek néznivalót az idei Rock In Rio Festivalról. Hajtás után, akinek van kedve és ideje megnézhet egy teljes Bon Jovi és egy teljes Nickelback koncertet is. Utóbbi már csak azért is érdekes mert a zenekar november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. (Fotó: Raul Aragão/Rock In Rio FB)

Tovább

Master Of Puppets - Előzetes videó a hamarosan érkező 3D-s Metallica filmhez

Amerikában szeptember 27-én, míg Magyarországon az IMAX Budapest oldala szerint egy nappal korábban debütál a filmszínházakban a Metallica 3D-s filmje a Through The Never. A hazai bemutatóra  elővételben már lehet is jegyeket vásárolni. Ha valaki még hezitál, annak fentebb ott egy előzetes videó, hátha így könnyebb lesz a döntés.

Fotelrocker: Teljes Metallica, Alice In Chains, Ghost, Sebastian Bach és Sepultura koncertek a Rock In Rio-ról

James Hetfield.jpg

Csütörtöktől vasárnapig tart az idei Rock In Rio Festival második etapja, melynek csütörtöki napjáról tudunk teljes hosszúságú koncerteket mutatni nektek. Ráadásul nem is akármilyeket. Aki szereti az olyan előadókat, mint a Metallica, az Alice In Chains, a Ghost, a Sepultura vagy Sebastian Bach az most nyugodtan hátradőlhet. (a fotó nem a helyszínen készült)

Tovább

Bizarr videó a Behemoth frontember nácis filmvígjátékához

Nergal.jpg

Az AmbaSSada címet viseli az a lengyel vígjáték, melyben Nergal, a Behemoth frontembere a náci Németország külügyminiszterét Joachim von Ribbentrop-ot alakítja. A film készítői sajátos módját választották az októberben debütáló mozi promótálásának, ugyanis a főszereplő négyes - köztük Nergal - egy dalocskát játszik el egy szál gitáron. Ha valaki nem ismerné meg a rockzenészt, akkor jobbról a második urat tessék figyelni.

Tovább

ROCK IN RIO LIVE!

2013. szeptember 20. - KoaX

Nickelback2012.jpg

Ma a Nickelback lesz az egyik fő attrakció Rioban, de mellettük láthatjátok még ma a Bon Jovi-t, vagy a Matchbox Twentyt-is. Ha meg szemezgetnétek, hogy a következő két napban mi vár még rátok, akkor kattintsatok IDE a LINE UP-ért. Ha meg este nézelődni akartok akkor vagy a fesztivál hivatalos YouTube csatornáját tudjuk a figyelmetekbe ajánlani, vagy a cikk végén lévő játszót.

Holnap metálos szempontból kicsit lightosabb nap lesz, Bruce Springsteen, Phillip Phillips, John Mayer lesz többek között látható. Aztán vasárnap ismét a metalé lesz a főszerep! Slayer, Avenges Sevenfold, és Iron Maiden vár rátok. Jó TV-zést! Osztani ér, kommentbe meg várjuk, hogy kinek melyik buli tetszett a legjobban! Nálunk eddig a Ghost koncert a nyerő :)

Zack De La Rocha és a hip hop

Zack-de-la-Rocha-Del-the-Funky-Homosapien.jpg

Nem tudom, hogy ezen fórum olvasónak mennyit mond Deltron 3030 nevű együttes, őszintén mondom, hogy nekem nem sokat. Hogy miért is írunk róla? Hát csak azért, mert miután Mike Pattonnal is készített már dalt a hip-hop szuperalakulat, most a RATM énekesét, Zack De La Rocha-t sikerült megnyerni következő lemezük egy dalához. Az október 1-én megjelenő Deltron Event II címmel megjelenő albumon található Melding of the Minds dalban segít be és nem is rosszul, teljesen jól teszi a dolgát. Szerencsére ezt Ti is hallhatjátok:

Orphaned Land: ismét Budapesten a vallások feletti metal zenekar

orphanedland.jpg

Az izraeli Orphaned Land saját rajongói körében már megteremtette a békét a Közel-Keleten: zsidó, arab és keresztény hatások összeolvasztásával, otthonuk problémáinak nyílt és bátor megközelítésével egyszerre aratnak sikereket a különböző világvallások képviselői között, és szerte Európában. Legújabb, All Is One című lemezük az említett három civilizáció közös gyökereire hívja fel a figyelmet – budapesti koncertjükre október 4-én kerül sor a Club a 202-ben.

Tovább

A Metallica is ronda karácsonyi pulóvert dob piacra

metallica ugly.jpg

Tavaly már mutattunk nektek egy ritka ronda Slayer-es karácsonyi pulóvert. Ennek, mármint az efajta pulóvernek aztán nagy divatja lett az Államokban, olyannyira, hogy most a Metallica is piacra dobott ilyesmit, amit majd a csapat hivatalos webshopjában lehet megvenni. Ha már választani kell, akkor mi inkább Slayer-est vennénk.  

Csiga a RockStation-höz igazolt

ObIMG_0041.JPG

Miután sajnálatos módon egyesülete a Concertphotos.hu a napokban megszűnt, így a mindenki által csak Csigaként ismert, nagyszerű goregrinder szabadon igazolhatóvá vált és a RockStation színeiben folytatja tovább pályafutását. Mivel a goregrinder szabadon igazolható, ezért átigazolási díjat a Rockstation nem fizet érte. Csiga elmondta, hogy a klubválasztásban az játszotta a legfőbb szerepet, hogy itt több Napalm Death-et hallgathat, mint máshol tehette volna. A fenti képen az előbbieknek megfelelően Csiga Mitch Harris-szel a világlegjobbzenekaraanapalmdeath gitárosával látható. A RockStation nagy örömmel üdvözli Csigát új csapatában.

Testhez álló filmszerepet kapott az Amon Amarth frontembere

amonamarth1.jpg

Johan Hegg az Amon Amarth énekese úgy néz ki mint egy viking harcos, így aztán egy cseppet sem csodálkozunk azon, hogy vikinget alakít majd egy német történelmi kalandfilmben, amely a Northmen – A Viking Saga címet viseli. Egy biztos a sminkmesternek sok munkája nem lesz rajta. Az alkotást jelenleg is forgatják Dél-Afrikában, amely ugyan meglehetősen távol van a vikingek hazájától, de biztosan jó forgatási helyszín. Hegg állítólag még szeptemberben csatlakozik a stábhoz. (Fotó: Réti Zsolt)

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum