RockStation

Comeback Kid és Code Orange Kids koncertek a Dürer Kertben

2014. január 18. - sunthatneversets

Comeback Kid.jpg

Ráadásul nem is egy estén, sőt egy csomó előzenekarral. A Phoenix Music Hungary pár napja jelentette be, hogy a Comeback Kid tavaly április után ismét hazánkba látogat, valamint szintén Budapesten teszi tiszteletét a Code Orange Kids is. (Fotó: Réti Zsolt)

Március 18-án a Dürer Kert vendége lesz a szemtelenül fiatal zenészekből álló zajos HC brigád, a Code Orange Kids, akik a tavaly az Eyehategod oldalán nálunk is megfordult Twitching Tongues-t hozzák magukkal. Hazai részről a  Wasted Struggle izzítja majd a hangulatot.

Code Orange Kids.jpg

A Comeback Kid április 8-ai koncertjén új, szám szerint ötödik lemezét fogja bemutatni, lévén hogy az március 4-én fog megjelenni Die Knowing címmel. A zenekar vendége lesz ezen az estén a metalt hardcore-ral és sludge-dzsal keverő Xibalba, a HC/punk The Greenery és a brit Malevolance. A koncert a Dürer kistermében kerül megrendezésre.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT és ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr865766417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum