RockStation

Haw: Itt az új anyag, márciusban lemezbemutató!

2014. február 10. - csigaur

haw2014.jpg

A HAW zenekar utoljára 2009-ben jelentkezett rendes stúdiós felvétellel. Az azóta eltelt öt évben több külföldi és hazai turnén vettek részt, majd egy éven keresztül úgy tűnt, hogy vége a történetnek. A tagok más zenekaraikra koncentráltak (Torn From Earth, Prosectura, Igor, Dog Attack, The Molnárz) majd a Stereochrist jubileumi buliján megesett véletlenszerű koncertjük után úgy döntöttek, folytatják mindenféle célkitűzés vagy nyomás nélkül. 

A "Soundtrack of Our Friendship” az egri Standing Waves stúdióban készült, a borító a Freedoom Clothing munkája. A lemezt bemutató koncert március 8-án a Dürer kert kistermében lesz, a Diskobra, a Dog Attack és a Shapat Terror társaságában.https://www.facebook.com/events/578793972191207/

El sem tudnánk mesélni, az elmúlt öt évben merre jártunk, min mentünk keresztül, mennyi mindent láttunk és tettünk. Próbára tettük magunkat sokszor, de a barátságunk mindig erősebb volt nálunk, és végtelenül szerencsések vagyunk, hogy közben zenélhetünk is. A dalok, a lemez, a por amit út közben felvertünk.

HAW "Soundtrack of Our Friendship”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr175808380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum