RockStation

Tovább száguld az Asia-expressz

2014. február 10. - viliricsi

ASIA band.jpg

A „fűtő” távozása (Steve Howe újjáalakítja ex-zenekarát, a Yes-t) sem zavarja a veterán „személyzetet” a további száguldásban. Sam Coulson új gitárossal – aki a legelső Asia-album megjelenése után hat évvel született! – készítették el a márciusban megjelenő új lemezt John Wetton (énekes, basszer), Carl Palmer (dobos) és Geoff Downess (billentyűs), mely a Gravitas címre hallgat. A vérfrissítés nem csupán a dupla generáció-váltásos tagcserében mutatkozik meg, hanem a hírek szerint az új termés az eddigiek ismeretében meglehetősen szokatlan lesz. Hajtás után a dallista is megtekinthető.

Valkyrie - Gravitas - The Closer I Get To You – Nyctophobia - Russian Dolls - Heaven Help Me Now - I Would Die For You: Joe Di Maggio’s Glove - Till We Meet Again.  
Bónuszok: The Closer I Get To You (Akusztikus változat) Joe Di Maggio’s Glove (Akusztikus verzió)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr535807207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum