RockStation

Amerikai pszichedelikus rock a Kuplungban

2014. február 11. - sunthatneversets

Audio Love Nation.jpg

Az Audio Love Nation társáságban február 13-án csütörtökön a Kuplungban lép fel az amerikai pszichedelikus rockot játszó Simeones Soul Charger és a 60-as 70-es évek stílusjegyeit a 90-es évek brit zenéivel ötvöző Street Corner Talking. A koncert ingyenes!

A Simeon Soul Charger zenéjét hallgatva mintha a 70-es évekbeli Egyesült Államokba csöppennénk. Számaikra éppúgy jellemző lehet a folkos pszichedelia mint ahogy a glam vagy a stoner rock. 2011-ben a zenekar székhelyét Ohio-ból egy bajorországi farmra helyezte át ahonnan azóta már számtalanszor körbeturnézták Európát és Észak-Amerikát egyaránt. Harmadik albumuk 2014-ben jelenik meg, melynek megjelenését egy európai és egy amerikai turné kíséri.

A 60-as és 70-es évek stílusjegyeit a 90-es évek brit zenéivel ötvöző Street Corner Talking (CH) először érkezik Budapestre. A svájci zenekar 2008-óta folyamatosan koncertezik Németország, Svájc és Anglia szerte ‘Seduced, Abandoned, Reconciled’ című debüt EP-jükkel.

A budapesti Audio Love Nation zenekar azzal a céllal jött létre, hogy őszinte, tökös és sallangoktól mentes rockzenét játsszon. A bemutatkozó nagylemez nyers és dinamikus garage rock-ja a 2012 októberében megjelent Delta című második lemezre egy minden szempontból érettebb zenei megszólalássá alakult át. A teljes lemez letölthető a zenekar honlapjáról: http://audiolovenation.com/

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr535808657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum