RockStation

Elmarad a budapesti Nine Inch Nails-koncert

2014. február 12. - sunthatneversets

NIN2014.png

A koncertet szervező LiveNation sajnálattal értesíti a rajongókat, hogy a Nine Inch Nails a turné átszervezése miatt 4 júniusi koncertet kénytelen lemondani. A négy lemondásra kerülő koncert között sajnos ott a budapesti is (június 19.), ezen kívül a szentpétervári, a moszkvai, a kijevi koncert esett még áldozatul.

A Nine Inch Nails zenekar elnézést kér mindenkitől és remélik, hogy az elmaradt koncerteket majd pótolhatják egyszer. A budapesti koncertre a jegyirodákban vásárolt belépőjegyeket a vásárlás helyén lehet visszaváltani, a rendezvény dátumától számított harminc (30) napos jogvesztő határidőn belül. A visszaváltáshoz szükséges az eredeti belépőjegy és a vásárlást igazoló nyugta vagy számla. Az interneten, bankkártyával megvásárolt jegyeket a Ticketpro Hungary Kft. automatikusan, harminc (30) napon belül visszaváltja, a belépőjegy árát a vásárláskor használt bankszámlára visszautalja, azzal a jegytulajdonosoknak további teendője nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr775810621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

biododírium 2014.02.13. 08:45:57

A nem rutinos koncertre járó tuti nem őrzi meg a nyugtát. Sztem sokan bukják, ha csak a jegy alapján nem kapják vissza a pénzüket.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.02.13. 09:20:37

Mi az, hogy "remélik"? nem az lenne a normális, hogy azonnal megtartják mikor ismét tudnak koncertezni?

@biododírium: azért volt már annyi koncerttörlés az elmúlt években, hogy a kevésbé rutinosak is megtartják a nyugtát szerintem.

hambig 2014.02.13. 10:35:48

Szerintem itt profi szervezés volt. Tehát megtalálják a módját a lóvé visszanyomására.
Nem úgy mint a Snoop Dogg féle balfaszkodásnál.

gebebegbrer 2014.02.13. 11:01:53

amit a nine inch nails művel zenekészítés címén az utóbbi időben az kritikán aluli, úgyhogy én személy szerint nem bánom.
viszont lesz helyette rob zombie, akikkel kapcsolatban a hellbilly deluxe 2 után elvesztettem a rajongásomat, viszont a venomous rat regeneration vendor kiköszörülte ezt a csorbát. :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum