RockStation

Bréking: Tim Lambesis bűnösnek vallotta magát!

2014. február 25. - sebiszabi

Lambesis2.jpg

Ma volt az As I Lay Dying énekesének, Tim Lambesisnek perének következő tárgyalási napja. A bíróság előtt az előzetes híreknek megfeklelően az énekes bűnösnek vallotta magát (az enyhébb ítélet reményében), ami azt jelenti, hogy akár, kilenc évet is le kell húznia a börtönben, további négy évet pedig csak feltételesen, pártfogó felügyelet alatt tölthet szabadon. Az ügyben május 2-án hoznak ítéletet. 

Mint ahogyan korábban írtunk róla többször is, Tim Lambesis meg akarta gyilkoltatni feleségét egy bérgyilkossal, ám pechjére (illetve a hülyéje) akit fel akart bérelni a munka elvégzésére, az egy beépített rendőr volt. Az énekes állítólag azért jutott erre az elhatározásra, mert felesége a válási egyezség alapján akár a jövedelme 60 %-ra is igényt tarthatott volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr855832974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum