RockStation

Itt az új Grand Mexican Warlock nagylemez!

2014. március 04. - sunthatneversets

Grand Mexican 20141.JPG

Alig több mint három évvel a nagysikerű Aeons album után online debütál a Grand Mexican Warlock második nagylemeze, Hell Sweet Hell címmel. A lemez felvételei 2013 nyarán készültek az R33 stúdióban, majd hosszas utómunkát követően még tavaly év végén - bár nem végleges verzióban - bemutatkozott két dal a lemezről, most viszont itt van mind a kilenc.

A lemez jövő héttől fizikai formában is elérhető, ennek érdekében érdemes lesz felkeresni a zenekar Facebook profilját, valamint új pólókra is le lehet majd csapni. Az időközben dobos poszton történt cserét is átélt GMW március 20-án mutatja be a Hell Sweet Hell-t az A38 Hajón a világszínvonalú Mother's Cake és a hasonlóan nagyszerű Kamikaze Scotsmen zenekarok társaságában, majd többek között Pécs, Székesfehérvár és Szeged következik, valamint a banda a kedvenc nagyváradi klubjába is ellátogat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr205842413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum