RockStation

Ha idén lesz Tool album, lemegyünk hídba

2014. március 08. - sunthatneversets

Tool-Band-Picture.jpg

Ha valakik, akkor mi aztán bőven foglalkoztunk az utóbbi hónapokban azzal, hogy most akkor lesz-e idén új Tool album vagy nem lesz. Nos, most állítólag új fejlemény van az ügyben, mégpedig az, hogy állítólag Adam Jones gitáros azt nyilatkozta a jelenleg is zajló USA turné második, portlandi állomása előtt egy VIP Meet & Greet eseményen, hogy az album teljesen kész van. Nos, a hírtől mi is, mert egyrészt nagyon várjuk az új albumot másrészt pedig az utolsó infónk eddig az volt, hogy pár ötlet már született ehhez az új albumhoz. Megint csak állítólag a lemez még az idén meg is jelenik.

Mivel az egész internet felizgult, hogy mindjárt itt az új Tool lemez, ezek után a zenekar is megszólalt az ügyben a Rolling Stone oldalán. A zenekar szerint Adam nyilvánvalóan csak viccelt és mondatait a szövegkörnyezetből kiragadták. A munka az új albumon folyamatban van és higgye el mindenki, ha kész lesz, ők lesznek az elsők akik ezt tudatják majd. Később Adam Jones twitter oldalán azt mondta tényleg csak viccelt. Jó vicc volt Adam.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr955849071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum