RockStation

Új kislemezzel jelentkezik az Adolescens

2014. március 10. - sunthatneversets

Adolescens.jpg

A 2010-ben alakult Adolescens zenekar elkészítette legújabb kislemezét, a Ten Minutes With The Adolescens-t, amelyen öt lendületes szám szerepel. “Emlékszem, az első szám, amit megírtunk a lemezre az a Marlboro Girl volt. Andrissal (Chezan András, ének) egy nyári napon az Akvárium teraszán ültünk, amikor  megpillantottunk egy Marlboro standos nőt. Az ihlet azonnal megfogott minket. Másnap nálunk gitárt fogtunk és rögtön megírtuk az alapot, amihez a többiek gyorsan hozzátették a saját részüket.” – meséli Szász Tamás, a zenekar gitárosa.

“Ez a szám teljesen megalapozta a zenekar további irányát. Hihetetlen, hogy mennyi lendületet nyertünk egy szám megírásából. Még azon a nyáron elmentem Erdélybe nyaralni, ahol egy hosszú séta alkalmával sikerült megírnom a Lord Satan című dalt, ami szintén helyet kapott a lemezen.  Amikor Erdéyből visszatértem, a zenekar vagy ezer új témával várt haza engem. Összegyúrtuk őket, kiválasztottuk a legjobbakat és nekiláttunk az új számaink elkészítéséhez. Ennek lett az eredménye az, hogy elkészítettük az új kislemezt, ami  a Ten Minutes With The Adolescens névre hallgat. Örülünk, hogy megtaláltuk magunkat és a saját zenei világunkat ezzel a kislemezzel. Biztosak vagyunk benne, hogy ilyen irányba szeretnénk tovább menni, alig várjuk már a további történéseket. Úton vagyunk. – tette hozzá Chezan András, a zenekar énekese.

A zenekar a felvételeket a Trousers dobosánál rögzítette, a számokat pedig Horváth Barnabás Botond, a Hated Tomorrow zenekar dobosa keverte meg. A munkálatok így baráti hangulatban zajlottak, a zenekar ezúton is köszöni a közreműködéseket. A kislemez teljesen ingyenes és letölthető formátumban fog megjelenni március 16-án.

Facebook oldal: https://www.facebook.com/adolescens

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315852122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum