RockStation

The Casualties- Áprilisban ismét Budapesten!

2014. március 11. - csigaur

casuband.jpg

Áprilisban ismét Budapestre látogat a magyar tarajosok legnagyobb örömére a New Yorki-i The Casualties. Az idén 24 éves streetpunk banda nem ismeretlen már hazánkban, hiszen egyszer Pécsett a Rockmaratonon, míg kétszer már a fővárosban is megmutatták magukat. 

A 9 albummal rendelkező Casualties ( a legutóbbi a 2012-es Resistance) a Punk-Rock Maraton keretein belül lép majd fel a Dürer kertben, április 25-én. Természetesen lesz vendégzenekar is, a Chief Rebel Angel, Haw, Human Error és Prosectura tagokból verbuválódott Dog Attack, valamint a "szandálcore" egyetlen hazai képviselője a Don Gatto. Bővebb információt a Facebook eseménynél találsz, amit itt érhetsz el. Páros belépőért szintén a fent említett linken lehet játszani. Mi ott leszünk! Ti is!

casu.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr545855224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum