RockStation

Arch Enemy: Bejelentették az új énekest!

2014. március 17. - csigaur

archenemyalissa_638.jpg

Június elején jelenik meg az Arch Enemy legújabb nagylemeze a War Eternal. A kilencedik Enemy album a Century Media Recods égisze alatt lát majd napvilágot, míg a japán terjesztést a Trooper Entertainment vállalta fel. Üröm az örömben, hogy időközben énekesváltás történt.

A kanadai extrém metal, The Agonist soraiból is ismert Alissa White-Gluz veszi át Angela Gossow helyét és szerepét. 13 év és 6 stúdió album után sem tűnik el teljesen az Arch Enemy soraiból Gossow, hiszen továbbra is a zenekarral fog dolgozni, csak a háttérben.

Alissa White-Gluz nyilatkozata: "Nagyon megtisztelve és örömmel fogadtam el a felkérést, ez egy új fejezet az életemben és a zenei karrieremben. A kedvenc zenekarom az életemben az Arch Enemy, az első metal albumom a Wages of Sin volt. Szerelem első hallásra!"

Az Arch Enemy egyébként nyáron a pécsi Rockmaratonon is fellép! Március 20-án pedig egy új videó is érkezik a War Eternalról!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr695866681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum