RockStation

Patkányok özönlik el a Barba Negra fedélzetét

2014. március 17. - sunthatneversets

Paddy And The Rats.jpg

Természetesen nem a fertőzéseket terjesztő rágcsálók veszik birtokukba a főváros egyik legnépszerűbb koncerthelyszínét, hanem a 2008-ban alakult Paddy and the Rats várja egy újabb hatalmas tavaszi őrületre a közönséget a Barba Negra Music Clubba március 21-én.

A miskolci Paddy and the Rats azon kevés bandák közé tartozik, akik külföldön ugyanolyan sikeresek, mint itthon. Sokadik teltházas koncertjükkel maguk mögé utasítanak sok nagynevű bandát. Az eddig 14 országban fellépő zenekar március 21-én 22.00 órától a Barba Negra Music Clubban csap a húrok közé.  A fergetegesnek ígérkező estén a hangulatot a vendégzenekarként fellépő Morrighan's Dancers izzítja 20.00 órától.

Az ír nép- és kocsmazenét játszó zenekar kelta motívumokkal ötvözi a punk-rock dalokat, de sokszor megjelenik a tengerész- és kalózvilág hangulata mind a szövegekben, mind a zenében.

A zenekar nemrégiben a Suzuki által megrendezett viaDAL elnevezésű klipverseny egyik nyerteseként leforgathatta vadonatúj klipjét a Ghost from the barrow című dalhoz. A kisfilm a Borgiák díszletei között forgott Etyeken, női főszereplője pedig a Nemzeti Színház művésznője, a Társas játék című HBO-sorozatból is ismert Martinovics Dorina. TOVÁBBI INFÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr265865944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum