RockStation

Legyél a RockStation munkatársa!

2014. március 22. - sunthatneversets

Legyél az RS munkatársa!.jpg

A RockStation munkatársakat keres, akik az oldal tartalmi színvonalának további emelésében részt tudnak venni kritikai írásokkal, ismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, interjúkkal, hírekkel és minden mással, ami beilleszthető ide. Most elsősorban a durvább zenei műfajokra keresünk kollégát, tehát ha szereted a hardcoret, a death metalt, a black metalt és az extrém zenei műfajokat és kedvet érzel az íráshoz, van némi szabadidőd, sok zenét hallgatsz most csatlakozhatsz hozzánk! Részletek a hajtás után!

Szóval lehetsz profi vagy amatőr újságíró, fiú vagy lány, tök mindegy: egy referenciaírás beküldésével most bárki jelentkezhet! Első körben március 31-ig egy rövid bemutatkozás kíséretében az alábbi lemezek valamelyikének recenzióját küldd el az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre:  

GORGUTS - Colored Sands
DEICIDE - In The Minds Of Evil
KAMPFAR - Djevelmarkt
EARTH CRISIS - Salvation Of Innocents
CARNIFEX - Die Without Hope
IMPENDING DOOM - Death Will Reign
FALLUJAH - Nomadic
HEAVEN SHALL BURN - Veto
COMEBACK KID - Die Knowing

A jelentkezésnél az írás minősége mellett előny az interjúképes angol tudás. Fizu nincs, befigyelhetnek azonban promo CD-k, tiszteletjegyek, interjú lehetőségek, szóval minden jó, amiről egy rokker álmodik. Ha érdekel a lehetőség, a fenti szerkesztőségi email címekre várjuk a jelentkezésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr805859122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum