RockStation

Újra trióban az Óriás

2014. március 24. - sunthatneversets

orias2014.jpg

Régóta nem lehetett hallani az Óriás felől, azonban most a zenekar megtöri a csendet. "2014 sok szempontból új év lesz az Óriás életében; először is, újra trió lettünk. Nagyon köszönjük Menyhei Ádámnak 2013-at, de az ő kérésére idén már nem zenélünk együtt, és tiszteletben tartjuk az érveit. Ádámmal remek volt együtt játszani, de ő szeretne a saját dolgaira koncentrálni, ráadásul meggyőződése, hogy az Óriás valójában trió. És egyre inkább úgy tűnik, ennek a huszonpáréves srácnak a döntése a lehető legjobb irányba tereli a zenekart: marad a dob-basszus-gitár, marad az energia, maradnak az alapok, maradunk hárman."

Olyannyira, hogy már januárban több új dal is útjára indult, ráadásul ezek közül néhány már a koncerteken is hallható, valamint a komplett új anyag is érkezik hamarosan. Az "új" Óriást Budapesten első ízben a Gozsdu Manó Klubban, április 4-én láthatjátok, hallhatjátok. (Fotó: Dobos Csaba)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr815876179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum