RockStation

Arch Enemy - Itt a borító

2014. március 29. - sunthatneversets

archenemywareternalcd.jpg

Nemrég írtuk meg, hogy a most már nemcsak svéd Arch Enemy énekesi posztján változás történt. Szőkét barna váltott, azaz Angela Gossow ment, helyére pedig az eddig a The Agonist-ből ismert Alissa White-Gluz került. Vele jelenik meg  a csapat War Eternal című új albuma júniusba. Fentebb a borító, hajtás után a lemezre kerülő dalok címei, illetve egy új videó, melyet pér napja már egyszer megmutattunk.

A lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. Tempore Nihil Sanat (Prelude In F Minor)
02. Never Forgive, Never Forget
03. War Eternal
04. As The Pages Burn
05. No More Regrets
06. You Will Know My Name
07. Graveyard Of Dreams
08. Stolen Life
09. Time Is Black
10. On And On
11. Avalanche
12. Down To Nothing
13. Not Long For This World

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr845884056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi Metaru 2014.03.30. 20:51:21

WOW! \m/
Mindig öröm számomra ilyen nagyszerű muzsikát hallgatni. Elalélok a gyönyörtől! :D Fantasztikusan fülbemászó dalocska ez! Nem hiába az egyik kedvenc zenekara az Arch Enemy SU-METAL-nak, a BABYMETAL énekesének. :) Na meg nekem is. \m/ Nekem a borítóról is a BABYMETAL jutott eszembe. Ugyanis Christopher Amott játszik az egyik BABYMETAL dalban, vagyis annak az úgynevezett Nemesis verziójában. :) Ah, na de ez itt egy Arch Enemy cikk. :) Nagyon jó dal. Várom az új albumot. Köszönöm az infókat.

19empEror75 2014.04.01. 03:30:32

Az biztos, egy újabb fejezet zárult le az AE történetében. Először a gitárosi poszt miatt aggódtam, hiszen Christopher fontos részét képezte a bandának, mind a riffek, mind a szólók terén. De mivel az új tag a koncerteken már bizonyított, az új dal pedig egyértelműen meggyőzőzött, alapvetően nem változik a zene. Remélem, erről az egész lemez ismeretében sem változik a véleményem. Az új tag pedig új színt hozhat. De a jellegzetes Amott dallamvilág úgy látszik (szerencsére) marad.
Én személy szerint sajnálom Angela távozását. De ha elfáradt az állandó koncertezéstől és több időt akar a családjának szentelni, egy rossz szavunk nem lehet (állítólag a bandától nem szakad el, menedzser, vagy mi lesz a jövőben).
Viszont a vokális dolgokra kíváncsi voltam. Mert Alissa teljesen rendben volt az eddigi zenekarában, nagyon változatos dolgokat művelt mind az extrém, mind a tiszta ének terén, de kérdés volt (és még most is az, hiszen csak ezt az egy számot ismerem), mennyi tiszta ének lesz az új lemezen.
Nem vagyok tiszta ének ellenes, nem mondom, hogy a death metalban kizárólag csak hörögni lehet, de nem hinném, hogy szerencsés lenne az AE-t átformálni egy The Agonist 2.0-ra. Az teljesen rendben van, hogy Alissa beleviszi a saját karakterét és hangi adottságait a dalokba, elvégre (helyesen) nem egy Angela klónt kerestek a helyére.
És az is biztos, hogy változatosabb, képzettebb a hangja, mint Angeláé (akármennyire is elfogult vagyok/voltam vele).

19empEror75 2014.04.01. 03:33:51

Ja. A borítóról meg inkább nem mondanék semmit. Majd megszokom. Vagy nem fogom sokat nézegetni. De ha az album gyilkos lesz, akkor ez legyen a legnagyobb problémám 2014-ben.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum