RockStation

New York Hardcore Attack! : Rebellion Tour 2014

2014. március 31. - sandroo


madball1.jpg
Komoly erőkkel képviselteti magát a New York Hardcore Bécsben. Erős a gyanúm,hogy a bécsi Aréna színpadát rommá fogja ugrálni április 22-én a nagyérdemű.

A talpalávalót nem kisebb bandák szolgáltatják majd, mint a New York Hardcore-celeb MADBALL, a BIOHAZARD Brooklynból és az H2O szintén NYC-ből. Vendégzenekarok zúzására is számíthatunk például a  WISDOM IN CHAINS, a DEVIL IN ME, vagy a FINAL PRAYER közreműködésével. A jegyárak elővételben 22, a helyszínen 26 Eurót kóstálnak. Szinpad mászásra, bandanás arcokra, Hoya rendkívül sexy testére és egy király éjszakára mindenképpen számíthat az, aki részt vesz a bulin.               
A jegyvásárlásról innen tudhattok meg még többet. Tehát, Rebellion Tour 2014 április 22. Bécs, Aréna. Rövidgatya-fogvédő és mehet a menet.

Hardcore Still Lives!!                       

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr535884696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum