RockStation

Jövő szerdán Watain-koncert a Yuk-ban

2014. április 03. - sunthatneversets

5173_photo.jpg

Émelyítő szagú füstölők, rozsdás fordítottkeresztek, gyertyák, koponyák,és vérrel locsolt zenészek, akik szeméből a halál sugároz, egy szóban Watain. Mielőtt bárki azt hinné hogy a produkció kimerül a teátrális külsőségekben, az nagyon téved hiszen Lawless Darkness című előző lemezükért megkapták a svéd Grammy-t!

Tömény, jellegzetesen svéd black metal hangzású zenéjük koncerten érvényesül igazán. Feltartóztathatatlan masszaként tör előre a káosz, a hangszerek tűpontos játéka sűrű örvénnyé mosódik össze, ami mögött rendre felsejlik a mindent elnyelő, fekete űr.

A Watain tavaszi turnéja március közepén indul,budapesti állomása pedig a YUK –ban lesz. Kisérőik a kultikus kanadai raw black metal-ban utazó Revenge és a Watainhoz hasonlóan szintén uppsalai Degial. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr505891501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum