RockStation

Októberben Budapesten játszik az OFF!

2014. április 14. - sunthatneversets

OFF! 2014.jpg

Ha valakiben élne a kétely, hogy a HC-punkrock szelleme él még, annak mindössze egyetlen dolgot ajánlunk: hallgassa meg az OFF! új lemezét, és látogasson el az azt bemutató októberi A38-as koncertre október 19-én.

Az egykori Black Flag- és Circle Jerks-énekes, Keith Morris zenekara energikusabb, mint valaha, és biztosan brutális lesz, ahogy a frissen bejelentett európai turné a Cerebral Ballzy nevű brooklyni punkbrigád támogatásával végigzúz a kontinensen.Viccesen hangzik a hardcore-supergroup kifejezés, pedig a kaliforniai OFF!-ra pontosan illik. A Black Flag, a Circle Jerks, a hard rock duó Burning Brides, a Red Kross, a Rocket From The Crypt – ezekből a zenekarokból áll össze az OFF! tagsága: a Black Flag Henry Rollins előtti énekese, a tavaly a FLAG-gel turnézó Keith Morris, a feleségével a White Stripes, a QOTSA, az Audioslave és a Mastodon előtt fellépő Dimitri Dimitri Coats és társaik 2009-ben alakult zenekarára sokan legyintettek, aztán az első gyűjteményes lemez, majd az elképesztően jól fogadott első nagylemez bebizonyította, hogy az öregfiúk HC-brigádja igencsak invenciózus és energikus vállalkozás.

Az OFF! sosem a végtelen stúdiópepecselésről volt híres, első nagylemezét például három nap alatt vette fel, a Wasted Years című, április 8-án megjelent másodikat pedig majdhogynem egyetlen ülésben rögzítette a próbateremben egy nyolcsávos magnóra. Mindez ki is hallatszik a gyönyörűen közvetlen, erőteljes és finoman fogalmazva is fésületlen anyagból. Egyetlen elemi és spontán sújtás az új OFF!-lemez, aminek bár Elvesztegetett évek a címe, annyi azért kiderül, hogy a zenekar egyetlen percet sem veszteget mindenféle stúdiós tökölésre. És az is biztos, hogy október 19-én sem fognak sokat vacakolni, brutálisan letámadják majd közönségüket az A38 Hajó színpadáról. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr186027973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum