RockStation

Két új lyric videó magyar zenekartól! - Terítéken a Nadir és a Cadaveres!

2014. április 17. - csigaur

NADIRfront_72dpi_RGB.jpg

Az alábbi hírben két új videót mutatunk be, méghozzá két zenekartól. A két videó érdekessége, hogy úgynevezett "lyric" videók, nem hagyományos klipek. A két banda pedig a Cadaveres és a Nadir.

Cadaveres:

A srácok az alábbiakat közölték a videó kapcsán:
"Elkészült a legújabb szöveges videónk, köszi érte a készítőnek Baki Zozlinak és nem utolsó sorban a Mindenkirepper Records kiváló munkatársainak is!"

Nadir:

"Első szöveges videónk!!! Buzek Bencének köszönjük!!!Minden benne van amiről a Nadir szól!"

A klip képi világa nem szigorúan a dal mondanivalójához, inkább általánosságban a Nadir szövegvilágához kapcsolódik, vagyis az állatvilág ellen a jelenkori fogyasztói társadalom nevében elkövetett emberi rémtettek különböző, brutálisnál brutálisabb formáit mutatja leplezetlenül, hasonlóan sokkoló tényekkel és adatokkal is alátámasztva.

További hír a zenekarral kapcsolatban, hogy felkérést kaptak a Lake Of Tears hivatalos rajongói honlapját – http://lakeoftears.org – működtető brigádtól a 20 Years In Tears tribute album második részén való szereplésre. Ehhez A Foreign Road nóta feldolgozását vették fel. Az anyag még tavasszal megjelenik.

Végül pedig: várnak mindenkit az A38-ra június 16-án, amikor egyik legnagyobb közös kedvencük és legfontosabb zenei hatásuk, a Crowbar előtt játszik a Nadir.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr696049022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum