RockStation

Krinkle a Yukban

2014. április 24. - sunthatneversets

Krinkle.jpg

A KRINKLE zenekar eddig nem sokat árult el magáról, Day of the Deaf EP-jükön, és a kliséket kerülő bemutatkozó csomagjukon kívül nem sok információt szivárogtattak ki magukról. Az sem derült ki, miért ilyen dühösek, de nem kell sokat várni, hogy kiderüljön, április 25-én ugyanis a Vörös Yukban lépnek fel olyan zenekarok társaságában, mint az olasz NOVEL OF SIN, a bolgár COLD IN DECEMBER, de lesz még COLDHARBOUR LANE, DIAMOND EDGE, WE STILL BELIEVE és SUFFER AS WELL is a CORES NIGHT fesztivál keretében.

Így élőben ismerkedhet meg velük bárki, aki szeretne egy eredeti felfogásban játszó, robbanékony modern metal zenekart látni. Addig is tessék meghallgatni az említett EP-t és felszívni magatokat dühvel, hogy legyen mit kiadni a helyszínen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr406077002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum