RockStation

Tavaszi Insane hírek

2014. április 28. - sunthatneversets

insane 2014 dürer.jpg

Az Insane obosa Érsek Gábor jelentkezett hírekkel: Nem is lehetett volna méltóbban megünnepeli egy 15 éves születésnapot, mint ahogyan az nekünk sikerült. Jubileumi életkorba léptünk, ennek tiszteletére egy ingyenes tavaszi turnéra indultunk.

Nagyon nehéz szavakba önteni, hogy mennyire jól éreztük magunkat és mennyire hálásak vagyunk nektek azért a rengeteg támogatásért és szeretetért, amit kaptunk tőletek. Minden egyes állomást imádtunk és őrült jó bulikon vagyunk túl. Beszéljenek hát helyettünk a képek, szerintünk az alábbi kis videó jól tükrözi a turnén uralkodó hangulatot.

Aki esetleg lemaradt volna, vagy megismételné a zúzást, csatlakozzon az Insane-hez a nyári bulikon (a lista bővülni fog).

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr386093653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum