RockStation

Új videóval jelentkezett az Ad Astra

2014. április 28. - sunthatneversets

ad_astra_2_web.jpg

Némi életjel gyanánt új videóval jelentkezett az Ad Astra, amiben most már azok a zenekartagok láthatóak, akik ténylegesen is  aktív tagjai a csapatnak, pl. Sasvári Feri az új bőgős, aki úgy tűnik lecövekel nálunk, és a dalszerzésben is részt a jövőben.

A klip amúgy a legutóbbi Open Wide album nyitódalára, a Paycheck-re készült és az idén tavasszal lenyomott klub bulik koncert felvételeiből lett összevágva.  Az album idén februárban kapott egy hivatalos digitális újrakiadást a Limo Records nevű kis kiadó által, és most éppen elég erőteljesen a külföldi/tengerentúli underground promóció van fókuszban, amelynek része ez az új videó is, és amelyet a zenekar tervei szerint rövid időn belül még egy követni fog. Koncert továbbra is szorványosan lesz, de ezúttal  legfőképpen azért, hogy a nyár folyamán tényleg összeránthassák a régóta érlelődő új dalkezdeményeket, és ősszel végre érkezhessen már valami firss zene az Ad Astratól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr496093655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum