RockStation

Hallgasd meg az új dalt a görög félistenektől: Septicflesh - Burn

2014. május 08. - sandroo

0001-SOM325LP.jpg

A görög symphonic death metál banda a Septicflesh új stúdióalbuma jelenik meg június 20-án Titan címmel a Season of Mist kiadónál. Most itt egy újabb dal a készülő lemezről.

Emlékszem, anno a '97-es Ophidian Wheel albumtól letoltam a gatyámat, de azért azt nem gondoltam akkor, hogy ez a banda még 24 év múltán is aktív lesz és új lemezt fog kiadni. A banda Logan Mader-rel, a Machine Head és a Soulfly egykori gitárosával dolgozott az új Titan címre keresztelt anyagon. Most a Burn című tételt hallgathatjuk meg a készülő anyagról.

A 10 nótát tartalmazó új albumon nem csak az egykori "gépfejjel" munkálkodtak együtt, hanem szerepelnek a lemezen a Prága-i Filharmonikusok is. Kíváncsian várjuk a lemez megjelenésének napját. Addig is sasoljátok szintén az új albumról az Order of Dracul című nótát.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr96133106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum