RockStation

Ebből így 2015-re sem lesz Metallica-lemez

2014. május 11. - sunthatneversets

20140320-metallica-x600-1395346401.jpg

Egy új dalt közel 2 hónapja már mutattunk a Metallica-tól, de ez nem jelenti azt, hogy a heavy metal félistenei őrült tempóban készítenék új nagylemezüket. Sőt! Kirk Hammett gitáros a rengeteg turnékötelezettségre és a családra fogja, hogy bár rengeteg riffjük van, de ezekkel mostanában nem volt elég idejük foglalkozni. Nyáron meg a kölykök suliba sem járnak, így még kevesebb idejük lesz, de szerinte szeptemberben már tényleg nekiállnak, de ezt se vegye senki készpénznek, mert januárban is ezt mondta.

Lars Ulrich dobos ugyanakkor a BBC-nek azt mondta, hogy a menedzsmentjük már a producer személye felől érdeklődik, de egyelőre nekik sem tudtak konkrét választ adni, noha igazából csak két név, Rick Rubin és Bob Rock jöhet szóba. Szerinte egyébként haladnak előre a dolgok csak baromi lassan.

Mindezeket hallva meg is mutatjuk újra az egyetlen új dalt, amelyről korábban azt nyilatkozták, hogy nem biztos, hogy helyet kap majd a lemezen.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr866148668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum