RockStation

Már csak 2 hét és Budapesten az Iron Maiden

2014. május 20. - sunthatneversets

Iron Maiden_Budapest.jpg

Június 3-án a BudapestArénában lép fel az Iron Maiden, az előzenekar pedig nem kisebb név lesz mint az Anthrax! A két legendás csapat Olaszországból érkezik majd hozzánk már a budapesti koncertet megelőző napon. Óriási felszerelést szállítanak magukkal a turnén, maga az utazó stáb is 70 főt tesz ki, aminek a nagy része technikai szakember.

A közel 400 négyzetméteres, két szintes színpad valamint a díszletek és a felszerelés beemeléséhez a targoncák mellett még kosaras darut is használnak az építés során. A legújabb és legjobb minőségű hangtechnikai felszerelést használják, amely torzítás-mentesen szól 120 decibeles vagy annál nagyobb hangerő mellett is. Mint látható, a  koncert meglehetősen hangos lesz, de az igazi Iron Maiden fanatikusok ezzel tökéletesen tisztában is vannak. A showban több speciális látványelem is lesz és rengeteg pirotechnika, no meg természetesen Eddie, minden létező formában.

A két zenekarnak nincsenek igazán extra kívánságaik, de kértek külön próbahelységet a színfalak mögött, ahol felpörgethetik magukat a koncertre. Az öltözőkbe is csupán a szokásos kanapékat, tükröt és asztalokat kérték, ám az Iron Maiden tagjai speciális, kifejezetten nekik készített bútorokat kapnak majd két fanatikus magyar rajongó jóvoltából.

Ahogy az elmúlt években megszokhattuk, a hosszú turnékon már a rockzenészek is igyekeznek odafigyelni az étkezésükre, bár speciális kérés nem érkezett, de jelezték, hogy a friss és egészséges ételeket részesítik előnyben, italok közül pedig ásványvizet, gyümölcsleveket és több fajta sört is kértek az étkezésekhez, illetve az öltözőkbe.

Június 3-án, Budapesten a tervek szerint 18 órakor lesz kapunyitás, az Anthrax már 19 órakor megkezdi egy órás koncertjét, majd az átszerelés után, fél kilenc körül lép színpadra az Iron Maiden, akik több mint 2 órás programmal készülnek a magyar rajongóknak.

Jegyek már csak rendkívül limitált számban kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül, a Budapestre is elérhető prémium csomagokból pedig még pár darab szintén megvásárolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr256184880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum