RockStation

Dallamos és brutális lesz a Slipknot új lemeze

2014. május 24. - sunthatneversets

Slipknot Taylor.jpg

Mindezt Corey Taylor énekes mondta egy friss interjúban, amelyben azt is elmondta, hogy az új lemez olyan, mint az Iowa és a Vol. 3: (The Subliminal Verses) egy kiváló keveréke, melyben egyszerre van jelen a dallamosság, a művészi megfogalmazás és brutalitás. Az énekes azt is mondta, hogy az emberek eldobják majd az agyukat, ha meghallják.

Nos, legyen így, bár mi eddig csak attól dobtuk csak el az agyunkat, hogy Joey Jordison dobost még a stúdiómunkálatok előtt kirúgta a zenekar - egyelőre nem tudni, hogy valóban a Madball korábbi ütőse, Jay Weinberg ül-e a helyére - vagy hogy Jim Root gitáros milyen jó kedvel stúdiózhat azok után, hogy Taylor a Stone Sourból lapátra tette. Az minden esetere hamarosan kiderül, hogy igazat mondott-e az énekes, mert a Slipknot új lemeze minden bizonnyal még az év vége előtt megjelenik a Roadrunner gondozásában. Ha ilyen lesz, jó lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1006201192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum