RockStation

A Crowbar-főnök nem szereti, ha a rajongók a színpadra másznak

2014. május 25. - sunthatneversets

Kirk Windstein.jpg

A minap Baltimore-ban játszott a Crowbar a Meryland Deathfest keretében. Éppen a Planets Collide című dalt játszották, amikor egy rajongó úgy döntött eljött a pillanat egy színpadmászásra és egy kis stagedivingra. A biztonságiak nem így gondolták, leteperték a rajongót, ám a nagy birkózás közben nekiestek a Kirk Windstein-nek, aki egy tarkórúgás után úgy kiakadt, hogy egyből leállította a koncertet egy rövid monológ erejéig. (Fotó: Réti Zsolt)

"Álljunk le a kurva dallal! – így Windstein (lásd a videón, kb. 2:25-től) – "Hánynom kell ettől a szarságtól. Vannak fasza gyerekek, mint Randy Blythe – a legrendesebb faszi a világon. Valami seggfej megzavarja, miközben teszi a dolgát, tönkrebassza az életét és a srácot kis híján sittre vágják egy kibaszott idegen országban. Én vajon bemegyek a te munkahelyedre és szétcseszem a gépedet? Nem. Tudod, miért nem? Mert tisztellek és szeretlek. Köszönöm. Sokan gondolják, hogy egy fasz vagyok, hát bekaphatsz egyet, te szarházi. Tiszteld a másikat! Behunyom a szememet, mert az istenverte szívemet is beleteszem a játékba. Szétroncsolhattad volna az összes kurva fogat is a számban. Köszönet a biztonsági embernek!"  

Szóval szépen viselkedjetek június 16-án az A38 hajón!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr756205044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum