RockStation

Újrakezdők gyülekezete holnap a Hajón!

2014. május 27. - Ernő Hellacopter

satelles1.jpg

Úgy látszik a hazai színtér résztvevői csak ideiglenesen tudnak szabadulni a kreativitásuk kiélésének vágyától. Szerdán a Hajón a már régóta aktív New Dead Project mellett olyan jól ismert figurák osztják meg egymással a színpadot, mint Laczkó Peti (Zero Tolerance), Szöllősi Sanyi (Zero, Spadefull Of Dust), Barney (Fallen Into Ashes), Ferenczi Zsolti (Dawncore, Fallen Into Ashes), Török Norbi (Have No Choice), akiknek Drive Me Dead nevű új zenekaruk várhatóan senkinek sem fog csalódást okozni, akik a fent említett zenekarok valamelyikének rajongója volt, hiszen a rutinjuk, profizmusuk, és eddigi munkásságuk a garancia arra, hogy ezúttal sem tudnak majd hibázni. Aki kíváncsi rá, meghallgathatja bemutatkozó EP-jüket, mielőtt szerdán lerongyol a Hajóra. Ehhez nem kell mást tenni, mint a FB-on felkeresni a hivatalos oldalukat.

A Satelles-ben az est másik nagy visszatérője, a legendás Fellegi Ádi, akinek jelenléte a garancia arra, hogy a Bridge To Solace/Newborn vonal nem halhat ki soha, főleg ha hozzávesszük, hogy Jakab Zoliék is nagyban gyúrnak az első fellépésükre a Ghostchant-tal. A Satelles is követi az ismert formulát, teszi ezt frissen, aktuálisan, tele friss és pozitív energiákkal. Mindenképpen érdemes lesz megnézni őket is.

Majd mint kifelejtettem, hogy azért a New Dead Projectnek is van egy nagy visszatérője, aki nem más, mint Bödecs András, aki az Idorut kellően kipihenve áll újra a mikrofonállvány mögé.  Szóval a sok régi arc eddig bírta tétlenül, kíváncsian várjuk, hogy mire lesznek képesek új zenekaraikkal.

A Satelles ma jelenteti meg első EP-jét, tessék szépen rákeresni, és lehetőleg megvásárolni is,mert jótékony célra fordítják az összeget!  Szóval Május 28., A38-tetőterasz!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr356211566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum