RockStation

The Southern Oracle - Előrendelhető az új lemez

2014. június 03. - sunthatneversets

The Southern Oracle Higher.jpg

Megindult a hivatalos előrendelés a július 4-én érkező új The Southern Oracle albumra, amely a [HTH/LTH] címet kapta. Ezen a linken tudtok rendelni belőle és háromfajta választásotok van.

1. [HTH/LTH] dupla CD
2. [HTH/LTH] dupla CD + Póló I. + Totebag
3. [HTH/LTH] dupla CD + Póló II. + Totebag

A CD-kből 100 db készül, mindegyike kézzel számozott!!!  MINDEN előrendeléshez egy, a lemezfelvételek során készült egyedi fényképet küldenek, melyet a zenekar tagjai írnak alá, ezzel is megköszönve az állandó támogatást.

AZ ELSŐ 12 CSOMAG ELŐRENDELÉSHEZ jár egy-egy dalszöveg eredeti, kézzel írott példánya, valamint egy-egy meghívó, amellyel 2014. június 25-én egy zártkörű bulira vár a zenekar, ahol a [HTH/LTH] ősbemutatóját tartják majd barátaik és a hazai rockzenei média képviselői előtt. Fontos megjegyezni, ez a meghívó és a dalszöveg CSAK a két csomag egyikének megrendelésekor jár, érkezési sorrendben az első 12 megrendelőnek, akik kifizették az előrendelést. Alább pedig nézzetek meg egy stúdiós videót.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr56262406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum