RockStation

Ganxsta Zolee és a Kartel a Budapest Parkban

2014. június 06. - sunthatneversets

kartel.jpg

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. A lányos anyukák rémálma, az ország leghírhedtebb megmondója, aki 1995-ben alapította meg a Ganxsta Zolee és a Kartel zenekart és azóta is töretlenül jelen van a hazai közéletben. A tíznél is több Kartel lemez, a számos besepert szakmai és közönségdíj, valamint a számtalan rangos közreműködés meghozta eredményét: ha azt mondjuk „boom a fejbe”, Újpest, hoki, finn jégkorong, akkor azonnal mindenkinek beugrik kiről is beszélünk.

A pályáját rock dobosként kezdő, majd a mikrofon mögé átálló Zoli és csapata sosem finomságáról volt híres, de sokkal többet elmond róluk, hogy évi több száz koncertfelkérés és sajtómegjelenés csak az igazán érdekes arcoknak jár. Márpedig ez a kegyetlen valóság és ezt rappelik el dalaikban is: tivornyába hajló bulikról, a sport szeretetéről vagy a világ hibái ellen való lázadásról szólnak ők – tehát minden olyanról, ahol sokat segít egy szigorú tekintet, egy laza poén vagy az örök lázadás a hülyeségek ellen, mindeközben persze nem túl komolyan véve szinte semmit az életben, ahogy ez az ilyen rosszfiúknál már-már kötelezően természetes. A csapat június 12-én a Budapest Parkban lép fel, ahol a bemelegítést a Siska Finuccsi garantálja. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr506282220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum