RockStation

Végighallgatható a Linkin Park új lemeze

2014. június 11. - sunthatneversets

0401linkinc05.jpg

Június 16-án jelenik meg a Linkin Park minden eddigi keményebb lemeze, az iTunes-on azonban már most meghallgatható, ráadásul teljes egészében. A mára a világ egyik legnagyobb bandájának számító Linkin Park mögött egy elképesztő 62 milliós Facebook-tábor sorakozik, ami árgus szemekkel figyeli a zenekar minden lépését. Ezek a lépések pedig, legyenek bármennyire váratlanok, a végén mindig nagyot szólnak és tovább erősítik a legendás együttes hírnevét.

A tökös új lemezről Mike Shinoda elmondta, hogy kezdetben felvett pár ’alternatív pop’ demót, amik a rádióban tök jól működtek volna, de aztán meglátott egy blogbejegyzést, aminek az volt a címe, hogy „A rockzene jelenleg egy kalap sz*r és még depresszív is”. Először válaszolni akart rá, de aztán rájött, hogy amit valójában csinálni szeretne, az nem az, amin dolgozik. Így a magukból soft indie-t és pop-ot ontó “rock” rádiókból kiábrándulva egy szélsőségesebb irányba vezette együttesét, visszanyúlva azokhoz a zenei alapokhoz, amik abban inspirálták őket, hogy zenekart alapítsanak.

Linkin Park 2014.png
A többek között a 90-es évek rock zenéje által inspirált The Hunting Party-n olyan előadók vendégeskedtek, mint Page Hamilton, Rakim, Daron Malakian és Tom Morello. A produceri munkálatokat ezúttal Mike Shinoda és Brad Delson látta el (az előző három album producere Rick Rubin volt).

A The Hunting Party itthon június 16-án jelenik meg, az iTunes Store-ba (Music) belépve azonban akár ebben a pillanatban is hallgatható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr536294334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum