RockStation

Nyerj jegyet a bécsi Metallica koncertre, a La Magra Tattoo jóvoltából!

2014. június 18. - csigaur

Metallica Roc Am.jpg

A rock and roll és a tetoválás szorosan kapcsolódik egymáshoz. Minden jóravaló rocker szereti a Metallicat. Itt a lehető legjobb alkalom, hogy ingyen megnézd őket Bécsben, július 9-én a La Magra Tattoo jóvoltából.

"Helló mindenkinek, Gábor vagyok a Watch My Dyingból. 

A La Magra Tetoválóstúdió a második otthonom már hat éve. A stúdió és a rockzene kapcsolata a kezdetek óta elven. Harmadik alkalommal is részt veszünk a  július 11-én megrendezésre kerülő Tattoo The Sun fesztiválon a Dürer kertben, ahol a hazai underground liga mélyebbre hangolt képviselői lépnek fel. Idén is lesz kiállítás, tribal fusion- és extrém-show.

A La Magrával igyekszünk szokatlan, járatlan utakon a vendégeink kedvében járni. A tavaszi akciónkban 1000 vendégünk nyert 30%-os kedvezményt, ami a hazai stúdiók történetében példa nélküli megmozdulás volt.

És most itt az új játékunk. Ezúttal részrehajlóak vagyunk és azoknak szeretnénk kedvezni, akik ugyanazokon a zenéken nőttek fel, mint mi. A szerencsés nyertes 2 db jegyet nyer a következő bécsi Metallica koncertre.

A részleteket ezen a linken találhatjátok. Sok szerencsét mindenkinek!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr196368377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum