RockStation

Mesék a mocsárból, avagy Southern/Metal magyar módra

2014. június 23. - sandroo

g.jpg

Ismét figyelmetekbe ajánlanék egy remek bandát, akikre érdemes odafigyelni és keresni őket koncerteken, fesztiválokon. A szóban forgó zenekar 2010-ben alakult Budapesten és southern/metal vonalon mozognak a srácok. Tökös, délies ízű témák, egy kis hömpölygés, izzadtság & cefreszag keverékének eredménye a Dusty Chopper.

Hömpölygő, mocsárízű, súlyos muzsika férfiembereknek, röviden és tömören így tudnám leírni a zenéjüket. 2011 nyarán rögzítésre került a Tales of the Swamp című bemutatkozó anyaguk, amely pozitív visszajelzéseket kapott a nagyérdeműtől. Majd koncertek, tagcserék, próbák következtek, amelynek eredménye egy öt számos dupla EP Baptized in Beer címmel, amelyet 2012-ben rittyentettek hanghordozóra a srácok. Igaz nagy lépésekkel, de eljutottunk az idei évhez, pontosabban az év elejéhez, amikor is a banda úgy döntött, hogy új éneksávokkal rögzítik az első Tales of the Swamp kislemezük dalait, amely egyben már a megjelenő első nagylemez előfutára is egyben. A lemez felvételek még javában folynak, dolgoznak a srácok, de amíg elkészülnek, addig hallgassunk is meg három történetet, amelyet a sötét mocsár mesél el nekünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr616394989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum