RockStation

A death metal alapvetése a Trackben!

2014. június 24. - sunthatneversets

Death To All.jpg

Chuck Schuldiner ugyan rövid időt töltött e földi árnyékvilágban, de ez alatt az extrém metal történetének legkülönlegesebb lemezeit alkotta meg. Folyamatosan változó felállású zenekara, a Death korai, nyers energiakitörésein már nyomokban fellelhető volt azt a nem mindennapi zsenialitás, ami a ’91-ben született Human című mesterművön kezdett kiteljesedni.

A lemezt rögzítő három muzsikus kisujjában volt a jazz és a metal minden fortélya, amit Paul Masvidal gitáros és Sean Reinert dobos aztán az experimántális death-jazz fúzióban fogant Cynic-ben, Steve DiGiorgio bőgős pedig számtalan formációban kamatoztatott később. 2012-ben a három virtuóz gondolt egy merészet és életre hívta a Death To All-t, amivel Chuck zenei örökségét kívánják ápolni – kizárólag koncert-zenekarként. Az énekes/gitáros poszton Max Phelps, a Cynic jelenlegi frontarca áll, ő tölti be a Mester helyét. A Track június 25-i estje ünnep lesz minden igényes zenerajongó számára, amihez hozzájárul a legendás, kanadai Gorguts műsora is. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr946406617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum