RockStation

Vé-Feszt: A Rábaköz legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja

2014. június 24. - sandroo

ve_feszt_face_borito.jpg

Embelek!! Fesztiválok népe!! Rábaköz a balátotok!! Idén augusztus 22-23. között kerül megrendezésre a Vé-Feszt, azaz a Rábaköz legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja!

Az 1997 óta megrendezésre kerülő vásárosfalui zenei és kulturális fesztivál kezdetben még egy baráti társaság nyárbúcsúztató bulija volt, ahol ismerősök zenekarai léptek fel egymás és önmaguk szórakoztatására. Az évek során már két napos fesztivállá nőtte ki magát, amelyet az utóbbi években már több ezren látogattak, nem hiába tartják számon a térség legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvényeként. Évről évre egyre nagyobb bandákat és fellépőket látott már vendégül a fesztivál, a vásárosfalui Greedy Fly zenekar szervező munkájának segítségével. A teljesség igénye nélkül néhány példa.: Rémember, Black-Out, Freshfabrik, Superbutt, The Buttholes, Insane, Fish!, The Idoru, Social Free Face, Mystery Gang, Hősök, Korai Öröm, Paddy And The Rats, Bohemian Betyars és még sokan mások...

 

Az idei évben 17. alkalommal megrendezésre kerülő két napos party ismét sokféle zenei irányvonalat képviselő zenekart vonultat fel a fesztiválra látogatók nagy örömére. Lesz itt kérem szépen, csoki, lufi, rágó... és nem utolsó sorban király bandák, mint például a Spencer Hill Magic Band, a Hősök LIVE, Ivan & The Parazol, az Insane, VL 45, a Frank Cafka, Mongooze vagy Dj Bouge...és ez a lista még folyamatosan bővülni fog. Mindent egybe vetve, idén is fincsi órákat, napokat tölthetünk a Vé-Feszten. Remélhetőleg sokan ellátogattok Vásárosfalura és végig tomboljátok ezt a két napot. A fesztivál eseményét itt találjátok. Akkor augusztusban találkozunk. Rock!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr66407643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum