RockStation

Jövő kedden Protest The Hero és Monuments koncertek a Parkban

2014. június 27. - sunthatneversets

3359-protest-the-hero-photo.jpg

Januári teltházas koncertjét követően a nyári szezonban sem hagyja kallódni odaadó magyar közönségét a kanadai Protest the Hero legénysége, és napjaink legizgalmasabb progresszív metalzenekara július 1-én újfent bizonyítani fogja a Park színpadán, hogy méltók arra a kiemelt figyelemre, ami immáron hatodik éve követi őket.

De ugyanezt igazolja az a támogatás és szeretet is, amit Rodyék kapnak saját rajongóiktól, hiszen a neoklasszikus elemeket modern metallal házasító banda tavaly megjelent nagylemeze, a Volition egy Indiegogo-kampány révén valósulhatott meg, ahol a megcélzott támogatás háromszorosa folyt be. A lemez pedig túl is szárnyalta az előzetes várakozásokat: a komplex ütemekből, fifikás gitártémákból és emelkedett énekdallamokból szerveződő dalfolyam egy ereje teljében lévő bandát tükröz, amely tisztában van saját erényeivel, és mindebből a lehető legtöbbet is hozza ki. Az estét a brit Monuments nyitja, akik épp a napokban jelentkeztek új lemezzel melyről ITT írtunk. Jó lesz ez na!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr776431261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum