RockStation

Itt van Nagaarum első profi hangzású lemeze

2014. június 30. - sunthatneversets

Rabies-Lyssa-borito.jpg

Nagaarum csak úgy ontja magából az anyagokat. Most új lemeze jelent meg, ráadásul szerinte az elsőolyan, ami profi hangzást kapott.

Na, azért sterilitásról szó sincs - teszi hozzá -, nem csak azért, mert nem szeretem, nem is tudnám megcsinálni. Lényegében volt pár kikötés önmagamnak, aminek úgy érzem, sikerült eleget tegyek. Például: Nincs torzulás, nincs túlvezérlés, pontatlanság, vagy hamisság. Emellett minden hangszernek és témának hallatszódnia kell. 51 perc eklektikus metalzene hallható a Rabies Lyssa kiadványomon, mely öt hónapon át készült. Soha ennyit nem dolgoztam egy anyagon, mint ezen. Két kedvelt és perverz témámat a járványokat és a kihalást házasítottam össze, hogy egy koncept-történeten keresztül vizionálhassam le a mondanivalót. Természetesen ingyen és jogtisztán húzható a honlapomról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr816453513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum