RockStation

Júliusban egy hamisítatlan rockfesztivál várja a rokkereket Balatonszemesen!

2014. július 02. - sunthatneversets

0biohazard.jpg

A RockPart’14 fesztivál egyesíti magában a rock-és metálkoncertek pörgését és a nyári Balaton varázsát. Ez a fesztivál, ami pont annyit ígér, amennyit teljesít: hiánypótló zenekarok kiváló koncertjeit esténként, a Balaton hűsítő habjait napközben.  A négy napos fesztivál  jobbnál-jobb, híresebbnél-híresebb zenekarokat hoz el a Balaton partjára a klasszikus és újhullámos rock- és metál zene kedvelői számára.

Köztük olyanokat, akik ritkán, vagy még egyáltalán nem léptek fel országunkban! Ennek szelemében a 2014-es év külföldi húzónevei a germán thrash metal meghatározó együttese a Kreator, az amerikai azaz pontosabban a híres Brooklyn-i banda a  Biohazard, a lengyel extrém metal underground opusza a Behemoth és a  finn viking metal együttes Helsinkiből, akik a „hősies folk metal” jeles képviselői,  az Ensiferum.

new-behemoth-2013.jpg
A tavaly még I. Rockbeach Fesztivál néven ismertté lett rendezvény idén egy újabb szabadtéri nagyszínpaddal bővül, és egy – a bérletesek számára ingyenes 0. nappal július 24-én, amelyen a Magyar Rocklegendák lépnek fel: a Lord, Pokolgép, Deák Bill Gyula és a P. Mobil. Ezzel egy időben a fesztiválsátorban a legjobb magyar tribute együttesek a világ rock-történetének legjobbjait idézik meg.

RockPart_'14.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr406465747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum