RockStation

A zenészbarátok segítik az elhunyt gitáros családját

2014. július 08. - sunthatneversets

Révi József.jpg

Május 15-én egy kiváló gitárossal lett szegényebb a hazai rockélet, a ’80-as,’90-es évek klubéletnek és rockzenéjének meghatározó muzsikusával, aki nélkül sok minden hiányozna a magyar hard rockból. Bár Révi José az elmúlt két évtizedben ritkán ragadott hangszert, azt megelőzően olyan jelentős formációkat erősített tudásával és fazonjával, mint a Pokolgép és – elsősorban – a Hooligans közvetlen elődjének számító Dance.

A Hooligans tagjai, a Dirty Dance, a R'n'R Swindle, a Dance zenekar egykori zenészei, Balog Tonyó, Beloberk Pisti, José fia, Richie, barátok és pályatársak, így Jung Norbi a Twin City-vel, Pocky Demon, Sidd DeVille, Mikky Slade és Raga, valamint sokan mások együtt emlékeznek meg róla július 8-án a Barba Negra Track színpadán. Az est teljes bevételét a család támogatására szánják a szervezők. További információk ITT.

revi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr556483751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum