RockStation

Teljes Black Sabbath-koncert a Hyde Parkból

2014. július 15. - sandroo

black_sabbath-990169.jpg

Nem tudom, hogy mások hogyan vannak vele, de általában az emberre azok a zenék vannak a legnagyobb hatással, illetve, azok a legkedvesebbek számára ,amit fiatalabb korában hallgatott,...legalábbis ezt mondják az okosok. Ez a megállapítás az én esetemben is megállja a helyét. Itt van például a Black Sabbath, gyermekkorom egyik kedvenc bandája...zseniális...korszakalkotó....hibátlan, legalábbis számomra.

Tudom rengeteg vitának szokott táptalajaként szolgálni, a különböző Sabbath-érák összehasonlítása. Igazából nincs sok értelme, de nekem akkor is az Ozzy-féle Black Sabbath az etalon. Most itt a lehetőség, megnézhetünk egy július 4-én elkövetett "öreges" Sabbath zúzást, Londonból a Hyde Park-ból. A teljes, másfél órás koncerten a következő nótákat tolták a királyok:

1.    War Pigs
2.    Into The Void
3.    Snowblind
4.    Age Of Reason
5.    Black Sabbath
6.    Behind The Wall Of Sleep
7.    N.I.B.
8.    Fairies Wear Boots
9.    Rat Salad
10.    Iron Man
11.    God Is Dead?
12.    Children Of The Grave
13.    Paranoid (with "Sabbath Bloody Sabbath" intro)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr16508997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum