RockStation

Itt az új C.O.C. szöveges videó

2014. július 18. - sandroo

COC 2014.jpg

Mint azt már tudjuk a Corrosion of Conformity a közelmúltben új albummal jelentkezett, amely nemes egyszerűséggel a IX címet kapta és a Candlelight Records kiadásában került a hanglemezboltok polcaira. (léteznek még hanglemez boltok!?)  A konkrétan hobónak kinéző srácok, most egy szöveges videót készítettek nekünk, a mi nagy örömünkre.

A videó, az új lemez Tarquinius Superbus című nótájára készült. Koncert-jelenetekre készült szöveges videó nagyon király lett és ugye érezhető a dal a régebbi C.O.C. stílusból is merít nem keveset, gondolok itt az hardcore gyökerekre. Mindent összevetve fasza videó, fasza nóta... húz, mint az állat, a végén egy kis Sabbath lassulással Mi kell még??? Királyság majdnem hat percben...jeah!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr236517229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum