RockStation

Így kell 10 évesen Slayert játszani

2014. július 23. - sunthatneversets

Audrey.JPG

Audrey 10 éves és imád játszani. Legalábbis a Rocksmith nevű játékkal biztosan. Ez olyasmi - ha valaki nem ismerné -, mint a Guitar Hero vagy a Rock Band csak ehhez igazi gitár kell. Nos alább megnézhetitek, hogy kell eltolni a Slayer War Ensemble című dalát 97 %-os pontossággal. Az egészben azonban nem is ez a legjobb, hanem Audrey tesója Kate, aki jobban nyomja, mint Tom Araya.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr406536747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wirocs 2014.07.24. 00:03:22

Ügyes a kislány, csak a szerző utána nézhetett volna kicsit jobban a Slayer-nek, mielőtt kiadja ezt a cikket :) Mivel a kislány a szólógitáron játszik, Tom Araya pedig basszusgitáros :)
Inkább Kerry King, és Jeff Hanneman játszotta ezt.

sebiszabi 2014.07.24. 14:38:21

@Wirocs: szövegértés 1-es, leülhet. Elemezzük az utolsó mondatot! "Az egészben azonban nem is ez a legjobb, hanem Audrey tesója Kate, aki jobban nyomja, mint Tom Araya". Szóval ez a mondat a gitáros kislány testvéréről szól, aki miközben Audrey gitározik, üvöltözik és hörög egészen aranyosan. És mint tudjuk jól, Tom Araya a Slayer énekese is (emellett basszer, igen, ebben az egyben igazad volt...), erre utalt a vicces félmondat, hogy jobban nyomja mint Araya (ez meg ilyen irónia).

Remélem, hogy segítettem...;))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum