RockStation

Creedence Clearwater Revival szöveges-videó egy 1969-es dalhoz

2014. július 24. - sandroo

2727702_orig.jpg

Nem hiszem, hogy túl sokan lennének azok, akik kicsit is képben vannak a rock zenében és nem ismerik a Bad Moon Rising (..ha másként nem, Lagwagon feldolgozásként tuti), a Proud Mary, a Suzie Q című nótákat, vagy nem lassúztak még a Long As I Can See The Light című dalra egy bögyös menyecske formás farpofáit szorongatva......Na ugye, hogy ugye. Akik jobban informáltak, azok nevet is tudnak párosítani a zenéhez. A helyes válasz pedig, a  Creedence Clearwater Revival.

Ez a hőskorban, pontosabban, 1967-ben San Franciscoban alakult banda öt éves fennállásuk alatt a fent említett slágerek mellett még számos zseniális country/blues rock nótával örevendeztetett meg több generációt. Most az 1969-ben kiadott Green River című dalukhoz készített szöveges videót a Ultimate Classic Rock and Concord Music Group, mint egy megemlékezésként erről a nagyon király bandáról, hát akkor tegyünk mi is így. Először is sasold meg a videót, aztán porold le a régi bakelitet, irány a lejátszó és merülj el John Fogerty és a banda kiváló zenéjében. Lehet táncolni srácok!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr306538709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum